سرور اختصاصی لینوکس
سرور اختصاصی لینوکس نوعی سرویس میزبانی است که سرور کاملاً اختصاصی با سیستم عامل لینوکس را در اختیار شما قرار میدهد. به عبارت دیگر، این سرور دو ویژگی دارد:
- تنها به یک کاربر اختصاص دارد (اشتراکی نیست)
- سیستم عامل لینوکس روی آن نصب شده است.
با سرور اختصاصی لینوکس، شما میتوانند از کنترل کاملی بر منابع سرور خود، از جمله CPU، RAM، فضای دیسک و پهنای باند داشته باشند.
شروع از 1.800.000 تومان /ماهیانه
انتخاب منابع به دلخواه مشتری دارای پورت شبکه 10 گیگ هارد پر سرعت SSD تحویل آنی پس از پرداخت
سرور اختصاصی لینوکس
خرید سرور اختصاصی لینوکس
استفاده از تکنولوژی RAID
افزایش سرعت و امنیت اطلاعات
امکان ارائه چند آی پی بصورت همزمان
امکان اتصال همزمان چند آی پی به یک سرور
پشتیبانی فنی 24 ساعته واقعی
پشتیبانی 7/24 تیکتینگ حتی ایام تعطیل
امکان ارتقا لحظه ای منابغ توسط کاربر
بدون ارسال تیکت سرور خود را ارتقا دهید.
امکان خاموش و روشن کردن خودکار
پنل مدیریت کامل سرور تحت وب
امکان نصب سیستم عامل دلخواه
از طریق فایل iso
مزایای سرور اختصاصی لینوکس
مزایای سرور اختصاصی لینوکس را میتوان به صورت زیر دستهبندی کرد:
- پایداری: سرورهای لینوکس به دلیل پایداری و قابلیت اطمینان خود شناخته میشوند. این ویژگیها برای برنامههای کاربردی حیاتی، بسیار مهم است.
- امنیت: لینوکس به دلیل استانداردهای امنیتی بالا شناخته شده است و به همین دلیل سرورهایی که سیستم عامل آنها لینوکس است، امنیت بالایی دارند.
- سفارشیسازی: لینوکس درجه بالایی از سفارشیسازی را فراهم میکند و به کاربران اجازه میدهد تا سیستم عامل را برای رفع نیازهای خاص خود تغییر دهند.
- منبع باز: لینوکس یک سیستم عامل متنباز است؛ به این معنی که کاربران به کد منبع دسترسی دارند و میتوانند آن را برای رفع نیازهای خود تغییر دهند.
- مقرونبهصرفه: لینوکس یک گزینه مقرونبهصرفه است؛ زیرا استفاده از آن رایگان است و نیازی به هزینههای گزاف لایسنس ندارد.
- انعطافپذیری: سرور اختصاصی لینوکس بسیار انعطافپذیر است و میتواند برای طیف گستردهای از برنامهها استفاده شود. به همین دلیل یک انتخاب محبوب برای سرورهای وب، پایگاههای داده و سایر برنامههای کاربردی است.
- مقیاسپذیری: لینوکس بهراحتی میتواند بسته به نیازهای کاربر، بزرگ یا کوچک شود. این ویژگی آن را به یک گزینه مناسب برای مشاغل روبهرشد میکند.
ویژگیهای لینوکس، وقتی با اختصاصیبودن سرور ترکیب میشوند، کارایی بسیار بالاتری را برای مشتریان تضمین میکنند. از آنجا که سرورهای اختصاصی در اختیار یک مشتری هستند، امنیت، مقایسپذیري، انعطافپذیری و سفارشیسازی بالایی دارند.
خرید یک سرور اختصاصی لینوکس به شما کمک میکند که بیشترین بهره را از سرور خود ببرید.
کاربرد سرور اختصاصی لینوکس چیست؟
این سرورها کاربردهای مختلفی دارند. برخی از رایجترین کاربردهای سرور اختصاصی لینوکس بهشرح زیر است:
- وب سرورها: این سرورها میزبان وب سایتها و برنامههای کاربردی وب هستند و محتوا را از طریق اینترنت به کاربران ارائه میدهند.
- سرورهای برنامه: آنها برنامهها را اجرا کرده و منابع آنها را مدیریت میکنند. همچنین، به چندین کاربر اجازه میدهند که بهطور همزمان به برنامه دسترسی داشته باشند.
- سرورهای پایگاه داده: این سرورها، دادهها را ذخیره و مدیریت میکنند و به برنامهها امکان خواندن و نوشتن دادهها را در صورت نیاز میدهند.
- سرورهای ایمیل: آنها ترافیک ایمیل را مدیریت میکنند و به کاربران امکان ارسال و دریافت ایمیل را میدهند.
- سرورهای بازی: سرورهای اختصاصی لینوکس میزبان بازیهای آنلاین هستند؛ بازی را مدیریت میکنند و به بازیکنان اجازه میدهند به هم متصل شده و با هم بازی کنند.
- سرورهای فایل: آنها فایلها را ذخیره و مدیریت میکنند و به کاربران اجازه میدهند به فایلها دسترسی پیدا کرده و آنها را از طریق شبکه به اشتراک بگذارند.
- سرورهای پروکسی: سرورهای اختصاصی لینوکس به عنوان واسطه بین کلاینتها و سرورها عمل میکنند و محتوا را ذخیره کرده و عملکرد را بهبود میبخشند.
- سرورهای DNS: آنها نام دامنه را به آدرسهای IP ترجمه میکنند و به مشتریان اجازه میدهند به سرورها و خدمات آنلاین متصل شوند.
- سرورهای چاپ: سرورهای اختصاصی لینوکس چاپگرها و کارهای چاپی را مدیریت میکنند و به کاربران اجازه میدهند اسناد را از دستگاه خود چاپ کنند.
- سرورهای پشتیبان: آنها کپیهای پشتیبان دادهها را ذخیره و مدیریت میکنند و راهی برای بازیابی دادهها در صورت ازدستدادن یا خرابشدن فراهم میکنند.
سرور اختصاصی لینوکس ایران
اگر داخل ایران زندگی میکنید، بهتر است سروری را انتخاب کنید که در داخل کشور قرار داشته باشد. دلیل برتری سرورهای ایرانی نسب به انواع خارجی شامل موارد زیر است:
- سرعت بالاتر: هرچه Device کاربر و دیتاسنتری که سرور در آن قرار گرفته از نظر جغرافیایی نزدیکتر باشند، سرعت لود دادهها بیشتر است. اگر داخل ایران زندگی میکنید، با خرید یک سرور داخلی میتوانید سرعت بالایی را تجربه کنید.
- قیمت پایینتر: قیمت سرورهای ایرانی بسیار ارزانتر از انواع خارجی هستند. در چند سال اخیر که قیمت دلار افزایش چشمگیری داشته است، اجاره سرور خارجی و پرداخت هزینههای آن میتواند فوقالعاده سرسامآور باشد. صرف این هزینه توجیهی نداشته و برای بسیاری از کسبوکارها بهصرفه نیست.
- امنیت اطلاعات: با توجه به تحریمهای اعمالشده بر علیه ایران، در صورت دسترسی غیرمجاز به اطلاعات سرور، ممکن است نتوانید اقدام قانونی برای بازپسگرفتن و یا محدودکردن دسترسیها انجام دهید. این در حالی است که سرورهای داخل ایران از قوانین داخلی پیروی کرده و نمیتوانند از اطلاعات شما سوءاستفاده کنند.
- فیلترینگ: ممکن است به دلیل مسائل مربوط به فیلترینگ، سایتهایی که روی برخی از سرورهای خارجی قرار دارند، فیلتر شوند. در این صورت دسترسی به اطلاعات سایت شما دشوار خواهد شد و ممکن است مشتریان خود را از دست بدهید.
- اختلال در اینترنت: در صورت اختلال در اینترنت بینالمللی، سایتهایی که روی سرورهای خارجی قرار دارند، دچار مشکل میشوند. اما ممکن است سایتهای داخلی در صورت برخورداری از اینترنت ملی مصون بمانند.
چه کسبوکارهایی به سرور اختصاصی لینوکس نیاز دارند؟
سرورهای اختصاصی لینوکس برای مشاغل یا افرادی که به کنترل کامل، انعطافپذیری و قابلیت اطمینان محیط میزبانی خود نیاز دارند، ایدهآل هستند. آنها برای کسانی که وبسایتها و یا برنامههای کاربردی وب با ترافیک بالا دارند یا به منابع محاسباتی با کارایی بالا نیاز دارند، بهترین انتخاب محسوب میشوند.
سرورهای لینوکس برای مشاغلی که نیاز به امنیت، انطباق و سفارشیسازی بالایی دارند نیز مناسب هستند. اگر نیازهای خاصی از نظر نرمافزار، سختافزار یا امنیت دارید، سرور اختصاصی لینوکس میتواند گزینه بسیار خوبی باشد. علاوه بر این، کسانی که به منابع تضمینشده مانند CPU، RAM و فضای ذخیرهسازی زیاد نیاز دارند، میتوانند از سرور اختصاصی لینوکس بهرهمند شوند.
نکات مهم برای خرید سرور اختصاصی لینوکس
برای پیداکردن و خرید یک سرور خوب لینوکس، نکات زیر را در نظر بگیرید:
- نیازهای خود را تعیین کنید: قبل از شروع جستجو، نیازهای خود را تعیین کنید؛ برای مثال میزان فضای ذخیرهسازی، رم و CPU مورد نیاز و همچنین، سطح امنیت و پشتیبانی لازم.
- در مورد فروشنده تحقیق کنید: ویژگیها، قیمتها و گزینههای پشتیبانی ارائهدهندههای مختلف را با هم مقایسه کنید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید.
- بررسی نظرات مشتریان: نظرات و رتبهبندیهای مشتریان را بررسی کنید.
- به دنبال تضمین آپتایم باشید: به دنبال میزبانی باشید که آپتایم را ضمانت میکند.
- میزبانی مدیریتشده را انتخاب کنید: اگر تخصص فنی برای مدیریت سرور اختصاصی ندارید، میزبانی را در نظر بگیرید که مدیریت و پشتیبانی کامل سرور را به عهده میگیرد.
- ویژگیهای امنیتی را بررسی کنید: مطمئن شوید که ارائهدهنده هاستینگ، سطح بالایی از ویژگیهای امنیتی مانند فایروال، حفاظت DDoS و گواهیهای SSL را ارائه میدهد.